Stem Scouting A15 naar gratis zonnepanelen

29 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

H'VELD-G'DAM - Samen met 170 andere Scoutingverenigingen in heel Nederland dingt Scouting A15 uit Hardinxveld Giessendam mee naar de hoofdprijs van De zonnestrijd: tien zonnepanelen op het Scoutinggebouw. A15 vraagt daarom om hulp: breng nu je stem uit via bit.ly/stemopa15

Natuur & Milieu deelt, met steun van de ASN Bank, vijf sets zonnepanelen uit aan de Scoutinggroepen met de meeste stemmen. Op 1 november maakt Natuur & Milieu de winnaars bekend. Scouting A15 vraagt daarom iedereen om een stem op hen uit te brengen.

,,Jongeren én hun ouders op een positieve manier in aanraking brengen met duurzame energie, dat is het belangrijkste doel van de actie," zegt Olof van der Gaag van Natuur & Milieu. Dankzij de actie komen duizenden kinderen, ouders en tienduizenden stemmers in aanraking met duurzame energie. Zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam, maar ook goed voor de portemonnee.

Op de website www.zonnestrijd.nl kan heel Nederland zijn stem uitbrengen op zijn favoriete Scoutinggroep. Via http://bit.ly/stemopa15 stemt u direct op Scouting A15. Onder de stemmers verloot Natuur & Milieu tien Wakawaka-lampen. Stemmen kan tot en met 31 oktober.

Scouting Nederland is de grootste jongerenorganisatie van Nederland met 100.000 jeugdleden en 25.000 vrijwilligers. Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting worden kinderen en jongeren uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen. Gebruikmaken van duurzame energie past goed bij de maatschappelijk bewuste houding die Scouting Nederland haar leden meegeeft.

advertentie
advertentie