Beierse avond bij De Lange Wei

2 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

De Lange Wei houdt donderdagavond 30 oktober weer een buffetavond in restaurant De Boerse Pracht. Ditmaal staat de avond in het teken van de Duitse deelstaat Beieren: de Beierse keuken en hartelijke gastvrijheid. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf donderdag 9 oktober inschrijven bij de receptie van De Lange Wei of door te bellen naar 0184-678000. "De buffetavond vindt 10 keer per jaar plaats in het restaurant van De Lange Wei. Tijdens deze avond wordt zowel het buffet als de inrichting van het restaurant afgestemd op het thema van die avond. Hét moment om met familie of vrienden een gezellige avond door te brengen tegen een schappelijke prijs van € 19,25 per persoon", aldus Mireille Gelderblom, Coördinator Activiteiten.

Op de laatste donderdag van oktober staat vanaf 17.30 uur een welkomstdrankje klaar en rond 18.00 uur gaat het buffet open. De gasten kunnen het buffet zelf opscheppen. Wanneer zij niet in staat zijn zelf naar het buffet toe te lopen, worden zij bediend. Na het buffet wordt een dessert geserveerd. De Lange Wei stelt het op prijs als de gasten vooraf betalen bij de receptie. In verband met de maximale plaatsen van 70 in het restaurant, is inschrijven verplicht.

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 60 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.

advertentie
advertentie