Start Verkoop laatste fase Het Nieuwe Feitsmahof goed bezocht

7 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

H'VELD-G'DAM - De zaal bij het Grienden College stroomde vrijdag 3 oktober vol met geïnteresseerden voor de start van de verkoop van de tweede en laatste fase van het project.

De tweede fase is het laatste deel van het project en bestaat uit 24 appartementen. Met het centrum op loopafstand en in een groene omgeving wordt het heerlijk wonen in het nieuwe Feitsmahof. Tel daarbij nog alle keuzevrijheid, de hoogwaardige architectuur en de energiezuinige bouwwijze op en je hebt alle ingrediënten voor een prachtige nieuwe woning. De woonkamers en buitenruimtes zijn op het zuiden gelegen, aan het water en kijken uit op het groen van de omgeving. De hoekappartementen aan de oostzijde hebben ook nog eens zicht op het Feitsmapark. Waren er in fase 1 alleen 3 kamer appartementen, nu zijn er ook 7 vierkamerappartementen ontworpen. Deze zijn voorzien van 1 of 2 ruime balkons en standaard voorzien van 2 privéparkeerplaatsen. Elke woning heeft een of twee privé parkeerplaatsen op het afgesloten binnenterrein.

Om iedereen van de juiste informatie te kunnen geven waren alle betrokken partijen aanwezig om iedereen te woord te staan; verkopend makelaar Alblasserwaard, projectontwikkelaar Domus, keukenleverancier Keukenhof en Rabobank Merwestroom.

Gedurende 2 weken kunnen geïnteresseerden zich inschrijven op de door hen gewenste bouwnummers. De termijn hiervoor loopt tot zaterdag 18 oktober om 14.00 uur. Op maandag 20 oktober zal de toewijzing plaatsvinden. Meer informatie is te krijgen bij Alblasserwaard Makelaars tel. 0184-670733 of neem een kijkje op de website van het project: www.hetnieuwefeitsmahof.nl

advertentie
advertentie