Spel 'Boef in de wijk' op woensdagavond 22 oktober

9 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

H'VELD-G'DAM - De politie nodigt inwoners van Hardinxveld-Giessendam uit om op woensdagavond 22 oktober mee te doen met het interactieve spel 'Boef in de

wijk'. Het spel begint om 19.30 uur vanaf de locaties Drijvershof (Nassaustraat 6) en het plein van het gemeentehuis (Raadshuisplein 1). Belangstellenden kunnen ook thuis op de bank meedoen aan het het spel via hun Twitteraccount.

Het spel speelt zich af in Boven en Beneden-Hardinxveld, waar een 'boef' zich heeft verstopt. Wijkagent Gerco Gijsbers verzendt tijdens het spel via zijn Twitteraccount (@DGJGijsbers) tips over verdachte personen en situaties op verschillende locaties in Hardinxveld-Giessendam. Wie de boef als eerste vindt, wint een mooie prijs.

Nadat de boef door iemand is ontmaskerd, wordt een nieuwe boef in het spel gebracht (of is het spel afgelopen). Nadat de politie de spel- en veiligheidsregels heeft toegelicht, begint het spel. Het spel is rond 20.30 uur afgelopen. Zodra de boef is gevonden, krijgen de deelnemers een seintje via Twitter.

Personen jonger dan 14 moeten in gezelschap zijn van een volwassene. Aan het spel zijn meer 'spelregels' verbonden die terug zijn te vinden op de site van de gemeente Hardinxveld.

advertentie
advertentie