Taxatieavond in De Koperen Knop

10 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

H'VELD-G'DAM - Als een van de activiteiten rond het 25-jarig bestaan van De Koperen Knop is er op woensdag 29 oktober een taxatieavond in het museum. Die avond zal de heer P.C. Jorissen van Veilinghuis Mak uit Dordrecht de door het publiek meegebrachte zaken taxeren.

Bijna iedereen bezit wel iets waarvan hij of zij wat meer zou willen weten. Hoe oud het is, wat de waarde is en soms meer. Van sommige voorwerpen weten de mensen helemaal niet waarvoor ze werden gebruikt en wat hun specifieke functie was. Gelukkig zijn er deskundigen die hen daarbij kunnen helpen. Door zijn jarenlange ervaring weet Jorissen van het bekende Dordtse veilinghuis heel veel van antieke en oude voorwerpen. De taxatie begint om 19.30 uur en gaat anderhalf uur duren. Iedereen mag één voorwerp laten taxeren, maar moet zich wel vooraf aanmelden.

Snel aanmelden is gewenst, om teleurstellingen te voorkomen. Museum De Koperen Knop is te vinden op het adres Binnendams 6 in Hardinxveld-Giessendam. Natuurlijk is het hele museum tijdens de taxatie open. Voor aanmeldingen en vragen: 0184-611366 of koperenknop@planet.nl. Kijk voor meer informatie op de website: www.koperenknop.planet.nl.

advertentie
advertentie