ZorgComfort werkt samen met medisch pedicure

15 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

,,We verkopen elastische kousen in drukklasse 1 en 2 en steunkousen in drukklasse 3", vertelt eigenaar Edwin Struik. ,,De kousen zijn leverbaar in de bekende beige kleurstelling, maar ook in zwart of donkerblauw. Komende vrijdag geven wij twintig procent korting op het eerste paar gekochte elastische kousen. Daarnaast vindt de klant hier de chaussettes van het Franse merk Thuasme, die eruitzien als een kniekous en een sportievere uitstraling hebben. Dames kiezen vaak voor de elegante, dunnere uitvoering, die ook met een stukje kant aan de bovenzijde leverbaar is. Dames met gezwollen en/of pijnlijke voeten kunnen hier terecht voor comfortabele, zachte pantoffels. Verder wil ik de aandacht vestigen op onze collectie stretchschoenen die een optimaal draagcomfort bieden."

SLIEDRECHT - De showroom van ZorgComfort Alblasserwaard aan de Middeldiepstraat 60 biedt plaats aan een uitgebreid assortiment zorg-, comfort- en hulpartikelen, dat recent is uitgebreid met elastische kousen en steunkousen. Met ingang van vrijdag 17 oktober is in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte medisch pedicure Ingrid Smit werkzaam.

Edwin is blij met de komst van Ingrid. ,,Onze dienstverlening sluit naadloos op elkaar aan", vertelt hij enthousiast. ,,Tijdens het aanmeten van de kousen hoor ik regelmatig dat klanten voetklachten hebben, maar de stap naar de pedicure liever nog even uitstellen. Dat is jammer, want door een gerichte behandeling kunnen klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen."

Ingrid is als ambulant medisch pedicure werkzaam in Gorinchem en omstreken en houdt daarnaast praktijk in het pand van ZorgComfort Alblasserwaard. ,,Naast de reguliere behandelingen kunnen cliënten bij mij terecht met voetklachten van verschillende aard", vertelt ze. ,,Ik ben bevoegd om specialistische technieken toe te passen bij mensen met ernstige voetproblemen, zoals ingegroeide nagels, schimmelnagels, pijnlijke knokkels en eeltkloven."

,,Ik behandel ook diabetes- en reumapatiënten. Die behandeling wordt in bepaalde gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Daarnaast heb ik een adviserende rol. Waar nodig verwijs ik cliënten door naar een andere zorgverlener, zoals een huisarts, podotherapeut of thuiszorgorganisatie. Vrijdag 17 oktober kunnen mensen na telefonische afspraak in mijn praktijk bij ZorgComfort Alblasserwaard terecht voor een gratis voetencheck en advies. Afspreken is mogelijk via nummer 0184-411611. Uitgebreide Informatie over mijn diensten is te vinden op de website www.pedimedx.nl."

ZorgComfort Alblasserwaard verkoopt tevens sta-op-stoelen, die qua maatvoering helemaal op de gebruiker worden afgestemd. Zie ook www.zorgcomfort-alblasserwaard.com.

advertentie
advertentie