Servanda organiseert een voorlichtingsbijeenkomst over gezonde voeding en leefstijl.

16 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op woensdagmiddag 29 oktober organiseert Servanda een voorlichtingsbijeenkomst over "gezonde voeding en leefstijl". U bent van harte uitgenodigd in de recreatiezaal van de Peulenhof van 14:00 - 15:30 uur. Een kopje koffie of thee is gratis.

Gezond leven is belangrijk. Het gaat erom dat u genoeg lichaamsbeweging krijgt, niet te veel stress ondervindt, genoeg slaapt en voldoende en gevarieerd eet. Hiermee verkleint u de kans op ziekten en blijft u langer gezond. Maar wanneer heeft u nu een gezond leefpatroon en voldoende beweging? En hoe belangrijk is voeding?

Op deze vragen krijgt u antwoord van een drietal gastsprekers. Diëtiste Tessa Klop van Diëtheek zal wat vertellen over gezonde voeding. Fysio - en manueeltherapeut Albert de Jong van Praktijk Lanser zal ingaan op bewegen en wat de fysiotherapeut hierin voor u kan betekenen. Als laatste vertelt buurtsportcoach Rik Vermeulen van Servanda over zijn functie en over sport en bewegen voor senioren.

Wilt u meer weten over deze onderwerpen, dan bent u van harte welkom in de recreatiezaal van de Peulenhof, let op: Ingang is niet meer aan de Venusstraat maar bij de recreatiezaal zelf.

advertentie
advertentie