Beleef de kerstsferen bij Manhattan Style

20 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

H'VELD-G'DAM - De Christmas Fair bij Manhattan Style is weer begonnen. Het hele pand is omgetoverd tot een waar kersttafereel. De bezoeker krijgt de gelegenheid om in een bijzondere kerstsfeer kennis te maken met de meubelcollectie van Manhattan Style.

Een vijftigtal prachtig versierde kerstbomen met flonkerende lichtjes zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. ,,U vindt de mooiste unieke kerstballen, kerstdecoraties en andere leuke kerstartikelen en dat allemaal handgemaakt." Nieuw in het assortiment zijn de schilderijtjes met subtiel verlichte wintertaferelen en de verlichte sokken voor de cadeautjes van de Kerstman. Bijzonder decoratief zijn de verlichte cadeaudozen, die in drie maten en vier kleuren verkrijgbaar zijn. ,,De Christmas Fair is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bijzonder evenement waar duizenden mensen uit heel Nederland van genieten", vertelt Astrid Davidse. Op tientallen grote tafels zijn kerstartikelen in de meest uiteenlopende stijlen uitgestald. Voor iedereen is er volop keus in verschillende soorten kerstartikelen. Naast de kerstartikelen biedt Manhattan Style prachtige elektrische sfeerhaarden die net dat extra stukje warmte en sfeer kunnen bieden tijdens de winterperiode. In de koffiecorner kunnne klanten genieten van een gratis kopje koffie/thee met wat lekkers.

Dit jaar organiseert het team van Manhattan Style weer diverse Ladies Nights en een Christmas Night. Gezellig winkelen onder het genot van een hapje en een drankje. ,,Wij hebben ook een zangeres ingehuurd die u de mooiste kerstliedjes toezingt", aldus Astrid. Om zeker te zijn van een toegangsbewijs (gratis toegang) kunnen belangstellenden zich nu al inschrijven. Aanmelden kan via www.kerstwinkelen.com en de data en tijden van de avonden staan vermeld op de website.

De Christmas Fair is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur en donderdag en vrijdag koopavond tot 22.00 uur. Info: www.manhattan-style.nl.

advertentie
advertentie