Borstprothese en Beha advies weken Figura Lingerie.

21 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Figura Lingerie aan de Rembrandtlaan is een lingeriespeciaalzaak die zich onder meer richt op een deskundig en eerlijk advies als het ondermeer gaat om beha's en borstprothesen.

Figura Lingerie heeft een aparte borstprothese-afdeling, waar eigenaresse Corrie den Arend haar klanten vriendelijkheid en service biedt in een rustige omgeving met voldoende privacy. Zij heeft tientallen jaren ervaring en wil klanten graag goed adviseren en een blij gevoel geven over hun aankoop. Het gaat tenslotte om de klant, om zekerheid te bieden en het vertrouwen weer terug te geven.

Bij Figura lingerie vindt u alle produkten die in het dagelijks leven, ook bij sport of bij het zwemmen een natuurlijk en zeker draaggevoel garanderen, ook na een borstoperatie.

Dan kan het ook gaan om de aankoop van een borstprothese maar ook om protheselingerie of prothesebadkleding. Van de drie grootste toonaangevende merken op borstprothese gebied, (Anita ,Amoena en ABC) kan alles direct uit voorraad geleverd worden.

Deze maand wordt er extra aandacht besteed aan de juiste maten van de beha's, de borstprothese en deelprothese na een borstsparende operatie.

Er worden weer de bekende inloopdagen georganiseerd van 28 tot 30 oktober bij Figura Lingerie, met heel veel extra informatie en leuke aanbiedingen.

Tijdens deze dagen kunnen klanten ook zonder een afspraak te moeten maken binnenlopen. Samen met de mammacare deskundigen wordt er gekeken of de borstprothese en de lingerie nog optimaal past.

Op woensdag 29 oktober is er een speciale dag in samenwerking met de consulente van het merk Amoena Care.

Amoena Care introduceert op deze dag de nieuwe borstprothese Cosmetic en geeft advies over deel prothese

bij maatverschil na een borstsparende operatie.

Natuurlijk hangt ook de allernieuwste lingerie collectie in de winkel.

Wilt U graag extra informatie, heeft u vragen, of bent u nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen, loop dan zeker deze dag even binnen. Bovendien ontvangt u deze week, bij aankoop van een Anita product, een leuke attentie gratis.

Ongelijke borsten.

Soms geeft het aanmeten van de juiste beha al voldoende symmetrie en comfort om u weer zelfverzekerd en vrij te kunnen bewegen. Maar als dat niet meer gaat, kan enige aanpassing nodig zijn.

Op woensdag 29 oktober wordt er door de consulente van Amoena Care extra aandacht besteed aan ongelijke borsten.

Ongelijke borsten komen vaak voor.

Er zijn vele redenen waarom vrouwen ongelijke borsten kunnen hebben. Het kan door een borstsparende operatie of van nature. Maar ook na een borstreconstructie is soms toch een aanpassing nodig.

Wanneer u borstsparend bent geopereerd, afhankelijk van de hoeveelheid weefsel die is weggenomen, ontstaat er vaak na verloop van tijd een volumetekort.

Soms wordt de beha opgevuld met watten,sokken etc…omdat men niet weet dat er oplossingen voor zijn.

Figura Lingerie biedt hier een onzichtbare oplossing voor aan, die vergoed wordt door uw zorgverzekeraar.

Voor de perfecte symmetrie zijn de zachte deelprotheses van siliconen zeer geschikt. U kunt kiezen uit verschillende vormen en maten.

Zachte, natuurlijke siliconen deelstukjes (vullingen) zorgen voor een soepele, natuurlijke uitstraling, zelfs als je borstweefsel mist door een borstsparende operatie.

De hele maand oktober staat in het teken van perfect passende beha's.

Draag ik wel de juiste beha maat?

Zitten mijn beha bandjes wel op de juiste hoogte? Is mijn beha niet te strak? Etc.

Op deze vragen geeft Figura Lingerie u graag antwoord. U kunt hiervoor gewoon binnenlopen .

Figura Lingerie is ook gespecialiseerd in mooie luxe lingerie, comfort lingerie , shapewear, zwangerschapslingerie, sportbeha, nachtmode, loungewear, badkleding en ondermode.

Voor zwangerschapslingerie en sport beha is er ook een zeer ruime collectie aanwezig zodat altijd de juiste maat en model geadviseerd kan worden.

Ook hierin vind u keuze in grotere cupmaten ( t/m I cup) en omvang maten (65 tot 120)

Comfort-lingerie is met name voor de oudere doelgroep, die wellicht wat extra ondersteuning nodig heeft. Een andere pasvorm is voor deze doelgroep vaak wenselijk. We veranderen steeds van figuur en op een bepaalde leeftijd past een beha niet meer goed. Goed advies is dan erg belangrijk zodat de klant weer blij is met haar aankoop. Indien nodig worden er ook aanpassingen gedaan door de coupeuse.

Als het gaat om badkleding, heeft Figura Lingerie het hele jaar door de nieuwste collecties in huis. vanaf A tot en met H cup.

Kenmerken in de bad collecties zijn vooral de grote cup maten, de uitstekende pasvorm en het mix en match principe, zodat u zelf kunt kiezen welk bovenstukje of slip u wilt.

Figura Lingerie verkoopt producten die andere winkels veelal niet hebben. Het is dan ook niet voor niets dat de slogan van de winkel luidt 'wilt u eerlijk advies en een goed passende beha, ga maar naar Figura'.

Loop deze dagen zeker even binnen, bij deze bijzondere speciaalzaak en profiteer deze week nog van de inruil actiekorting op uw oude beha.

Figura Lingerie

Rembrandtlaan 14, Sliedrecht

0184 415092

www.figuralingerie.nl

advertentie
advertentie