Modehuis De Jonge showt nieuwe najaarscollectie in De Zes Molens

21 oktober 2014 om 00:00 Activiteiten

Modehuis De Jonge presenteert vrijdag 31 oktober de nieuwe najaarscollectie in woonzorgcomplex De Zes Molens in Hoornaar. "Van 10.00 tot 10.30 uur is een ieder welkom om onder het genot van een kopje koffie de modeshow met de nieuwe najaarscollectie bij te wonen in het restaurant. Aansluitend is de najaarscollectie in het woonzorgcomplex te bekijken, te passen en te koop. De deskundige verkopers van De Jonge zijn u graag van dienst om u te voorzien van advies", aldus Margriet Stasse, Coördinator Restaurant. Gasten krijgen tijdens de modeshow een kopje koffie met wat lekkers van het huis.

Modehuis De Jonge gaat al ruim 25 jaar met hun mobiele verkoop langs verzorgings- en verpleeghuizen in de regio's Zuid-Holland, Brabant en Zeeland. Hun kleding is dan ook gericht speciaal op senioren. Bij het modehuis hebben de gasten keuze uit pantalons, vesten, pullovers, rokken, jacks, t-shirts, gilets, japonnen, blouses en combinatiemode.

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 60 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.

advertentie
advertentie