Activiteiten komende week college b en w

24 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

H'VELD-G'DAM - Het activiteitenprogramma van de leden van het college van b en w in Hardinxveld-Giessendam ziet er voor komende week als volgt uit:

Woensdag 29 oktober

De wethouders Theo Boerman en Benhard van Houwelingen zijn namens de gemeente Hardinxveld-Giessendam aanwezig bij de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst met het bestuur van de Regenboogschool. De overeenkomst is gericht op vervangende nieuwbouw van de bestaande school met de Bijbel aan de Hobbemastraat 1 (Regenboogschool) te Boven-Hardinxveld. De ondertekening vindt om 13.30 uur plaats in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1.

Donderdag 30 oktober

Wethouder Trudy Baggerman brengt om 13.30 uur een werkbezoek aan Museum De Koperen Knop, Binnendams 6. Zij zal daar een onderhoud hebben met de directeur van het Museum.

Vrijdag 31 oktober

Wethouder Benhard van Houwelingen maakt deel uit van de jury tijdens de Snertfair die van 19.00 tot 21.00 uur wordt gehouden in Winkelcentrum De Giessenhof / Peulenstraat.

Zaterdag 1 november

Loco-burgemeester Theo Boerman gaat om 16.00 uur op bezoek bij mevrouw Den Besten-van der Graaf; dit ter gelegenheid van haar 100ste verjaardag. Locatie: Zorgcentrum Pedaja, Claversweer 1.

Wethouder Trudy Baggerman is namens het gemeentebestuur aanwezig tijdens de Opening van Schouwburg Kunstmin, Sint Jorisweg 76 in Dordrecht.

Zondag 2 november

Het college van burgemeester en wethouders is aanwezig tijdens in Intrededienst van Ds. P. v.d. Voorde als predikant van de Hervormde Gemeente van Giessendam/Neder-Hardinxveld. De dienst heeft plaats van14.30 tot 16.30 uur en wordt gehouden in de Oude kerk, Peulenstraat 234.

advertentie
advertentie