Computeq ICT en Aspect | ICT gaan samenwerken

30 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

H'VELD-G'DAM - 'Alleen wat beweegt en verandert, blijft fris en bij de tijd.' Een gezegde dat zeker op gaat in het ICT-vakgebied. ICT-middelen worden in het bedrijfsleven steeds intensiever gebruikt en veranderen in rap tempo van een hulpmiddel in de administratieve organisatie naar primair gereedschap binnen de gehele bedrijfsvoering. ICT, dat is waardevolle (stuur)informatie verschaffen, vlotte en heldere communicatie mogelijk maken, dit alles ondersteund door betrouwbare techniek. Dat is waar het om draait.

Ondernemers en leidinggevenden binnen organisaties stellen hoge eisen aan hun ICT-dienstverlener, er wordt verwacht dat deze kennis heeft van branche specifieke bedrijfsprocessen, administratieve huishouding, informatie- en communicatiestromen. Dit vereist het vermogen tot meedenken en het vanuit een co-operatieve houding naar optimale benutting van de gedane investeringen in tijd en geld toe te werken.

Nieuwe vragen die om deugdelijke antwoorden vragen. Om hieraan op langere termijn goed invulling te kunnen geven zijn Computeq uit Werkendam en Aspect | ICT uit Hardinxveld-Giessendam per 1 augustus jongstleden een vergaande samenwerking aangegaan. Aspect | ICT is per heden vooral sterk in de I(nformatie) en de T(echniek) van het ICT-vakgebied. Van Computeq kan hetzelfde gezegd worden met betrekking tot de C(ommunicatie) en de T(echniek).

Door kennis, ervaring en vaardigheden te bundelen, deze gezamenlijk verder te gaan verdiepen en het dienstenaanbod te verbreden zijn de ondernemers achter Aspect en Computeq ervan overtuigd dat ze bedrijven en organisaties beter en completer kunnen bedienen.

Over Computeq

Computeq, gevestigd in Werkendam, heeft zich over een periode van 9 jaar ontwikkeld tot een allround leverancier van ICT-diensten. Het werkgebied is per heden het Land van Heusden en Altena en midden-Nederland.

Over Aspect | ICT

Aspect ICT, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam is één van de langst bestaande ICT-ondernemingen in Nederland. Met een breed diensten- en productaanbod helpen ze relaties efficiënter te werken en hun klantenkring beter te bedienen. De mensen van Aspect | ICT richten zich op bedrijven en organisaties in midden-Nederland.

advertentie
advertentie