Afbeelding

Ondernemend Hardinxveld kiest nieuwe bestuursleden

31 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

H'VELD-G'DAM - De jaarlijkse ledenvergadering van Ondernemend Hardinxveld vond woensdag 29 oktober plaats. Op het programma stond, naast de verkiezing van twee nieuwe bestuursleden, een lezing over bedreigingen en kansen in de veranderende wereld van energie.

De lezing werd gegeven door Erik Bek. De eigenaar van adviesbureau I.D.E.A. schetste de ontwikkelingen op het wereldtoneel en betoogde dat Nederland wat haar energievraag betreft niet afhankelijk zou moeten worden van het buitenland. Bek reikte ideeën aan om als ondernemer (of particulier) het heft in eigen handen te nemen. ,,Het begint met het toepassen van energiebeperkende maatregelen, maar uiteindelijk moet het roer volledig om: het energievraagstuk vraagt om een integrale oplossing", aldus de gastspreker.

Tijdens de ledenvergadering, die voorafgaand aan de lezing plaatsvond, verkozen de leden ook twee nieuwe bestuursleden. Aan het bestuur werd als algemeen bestuurslid Martijn den Besten (Rabobank) en als secretaris Gert Weerheim (Bouwman Van Dommelen Advocaten) toegevoegd. Tevens werd een nieuwe kascontrolecommissie ingesteld, bestaande uit Nico Hardenbol (Flantua accountants en adviseurs) en Mark van Hoften (Van Hoften Installatietechniek).

Het (nieuwe) bestuur van Ondernemend Hardinxveld heeft overigens voor 2015 weer een gevarieerd programma voor haar leden. Op 21 januari 2015 zal de nieuwjaarsborrel plaatsvinden en ook staat er weer een bedrijfsbezoek gepland.

advertentie
advertentie