De Langendam Hypotheken Verzekeringen BankzakenPeulenstraat 2473371 AM Hardinxveld-Giessendam0184-615156info@delangendam.nlwww.delangendam.nl
De Langendam Hypotheken Verzekeringen BankzakenPeulenstraat 2473371 AM Hardinxveld-Giessendam0184-615156info@delangendam.nlwww.delangendam.nl Richard van Hoek
De Specialist

2020 was een bijzonder jaar!

24 december 2020 om 14:11 Zakelijk

Aan het einde van ieder jaar blikken veel mensen terug. Het jaar 2020 was in vele opzichten bijzonder. Natuurlijk vanwege 'corona', maar er kunnen natuurlijk ook andere redenenen zijn. Ook 2021 zal bijzonder worden. Van 'corona' zijn we nog niet af. Wat zal het komende jaar ons brengen? Als kantoor waar we naast Hypotheken en Verzekeringen ook Bankzaken van RegioBank aanbieden willen we ook in 2021 weer voor iedereen klaarstaan.

Wij zien veel vragen en aanvragen voor Bankproducten op ons afkomen. Juist nu we nog als enig bankkantoor in Hardinxveld-Giessendam open zijn, zijn we er voor u. Het jaar 2021 zal ook voor ons diverse veranderingen met zich meebrengen. We gaan onze dienstverlening nog verder uitbreiden. We willen er zijn voor de lokale ondernemer en voor de buurt.

ZAKELIJK LENEN BIJ REGIOBANK Vanaf half februari 2021 nemen wij ook zakelijke kredieten in aanvraag. Vanaf dat moment kunt u via ons ook een bedrijfshypotheek afsluiten. Aflossen gebeurt in 20 jaar. Sneller kan natuurlijk ook. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor het kopen, bouwen of herfinancieren van een bedrijfspand. Uiteraard zijn er wel voorwaarden, zo richt RegioBank zich op aanvragen tot een bedrag van € 1.000.000,-. Verder zijn er meerdere punten waar wij u als 'De Specialist' verder over kunnen informeren.

VOOR DE BUURT RegioBank heeft samen met het Oranje Fonds het 'VoordeBuurt Fonds' opgericht. Met dit fonds wil de bank lokale initiatieven ondersteunen en de lokale betrokkenheid vergroten. In 2021 willen we hier als kantoor ook één of meerdere projecten in gaan ondersteunen. De projecten die het 'VoordeBuurt Fonds' ondersteunt dient een maatschappelijke aanleiding te hebben en duurzaam en terugkerend van karakter te zijn. Juist de pandemie lijkt een positief effect te hebben op het sociale buurtgevoel onder veel Nederlanders. We zeggen vaker hallo op straat en hebben de afgelopen tijd ook meer mensen in de buurt leren kennen. Dit blijkt ondermeer uit onderzoek van Regiobank, uitgevoerd ter ere van het 100-jarig bestaan in 2020.

ZELF REGELEN OF VIA ONS? De banken zitten niet stil, zeker in 2020 is het hard gegeaan. Veel zaken kan met zelf regelen via de app of online bankieren. Denk hierbij aan een adreswijziging, het wijzigen van een tegenrekening, het afdrukken of opslaan van rekeningafschriften het instellen van limiten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Er zijn juist ook zaken die men met een adviseur wil bespreken. Uiteraard is dit ook mogelijk bij ons. Wat is het dan heerlijk als er een specialist voor u klaarstaat! Hoe u zich ook voelt en bij wie u ook klant bent, ik wens u fijne kerrstdagen en een goed 2021!

[RegioBank Adviseur / Financieel Planner Gerco de Ruijter

advertentie
advertentie