Afbeelding
Mike Rijnders

Papendrecht ruim langs Hardinxveld

28 april 2018 om 17:48 Sport/sport

PAPENDRECHT Het is Hardinxveld zaterdagmiddag niet gelukt om de zege (0-1) op Wilhelmina'26 van vorige week een goed vervolg te geven. In en tegen Papendrecht werd redelijk kansloos met 3-0 verloren.

Door Mike Rijnders

Al na 2 minuten keek Hardinxveld tegen een 1-0 achterstand aan; een tussenstand die ook halverwege de wedstrijd op het scorebord stond. In de tweede helft leek Hardinxveld, met enkele aanvallende omzettingen van coach De Vries, vol vertrouwen op zoek te gaan naar de gelijkmaker. Deze verdiende beloning kwam er zelfs na de 2-0 van Papendrecht leek Hardinxveld het nog niet op te willen geven. Ondanks een serie uitstekende mogelijkheden, waarbij onder andere Richard Zwakhals op de lat kopte, lukte het de gasten niet om tot scoren te komen. De thuisclub deed dat wel en na de 3-0 was de wedstrijd definitief gespeeld. Omdat SVW deze middag niet in actie kwam loopt Hardinxveld ranglijst-technisch gezien geen verdere schade op, maar zal het tot het einde van het seizoen alle zeilen bij moeten zetten om degradatie af te kunnen wenden.