Op reis met de slagwerkgroep van muziekvereniging EMS

4 mei 2018 om 11:13 lokaal

H'VELD-G'DAM Wat hebben olievaten, een mythisch goudland, boomwhackers, Japan, de steentijd en Ierland met elkaar gemeen? Dit zijn allemaal elementen uit een muzikale reis die EMS organiseert. Op de avond van 12 mei nemen de slagwerkers van muziekvereniging EMS uit Hardinxveld-Giessendam bezoekers mee aan boord van vlucht EMS2018 naar exotische verre oorden en andere tijden.

De slagwerkgroep van muziekvereniging EMS uit Hardinxveld-Giessendam houdt deze avondvoorstelling in partycentrum 't Hart, die voor een avond wordt omgetoverd in een vliegtuig. Met 15 verschillende nummers nemen de leden bezoekers mee naar onder andere Saoedi-Arabië, El Dorado, Japan, Parijs, Ierland, Spanje en Amerika. De gezagvoerder en cabin crew zullen het de bezoekers tijdens deze reis aan niets laten ontbreken en zullen bezoekers informeren over bijzondere wetenswaardigheden.

Doel van de avond is onder ander te laten zien dat deze drumband meer is dan een groep mannen en vrouwen die op straat lopen. De groep is gegroeid tot een slagwerkgroep, die naast de traditionele drums ook de marimba, xylofoon en vibrafoon bespeelt. Daardoor wordt het melodische muziek. Ook Braziliaanse en Afrikaanse instrumenten zullen deze avond te horen zijn.

De muzikale leiding van deze avond is in handen van instructeur Martin de Greef.

De zaal is open vanaf 19.15 uur en het concert zal aanvangen om 19.30 uur. De entree is gratis.

advertentie
advertentie