Afbeelding
politie Lek en Merwede

Van wie is deze tas met kleding langs de waterkant?

8 januari 2021 om 18:49 Overig

H’VELD-G’DAM Een bijzonder handdoek met een wolf erop, kleding in de maat XXL en een paar grijze sloffen maat 45; het stak half uit een tas van de Plus langs het fietspad van de Peulenlaan naast de Deltabrug. De politie wil graag weten van deze tas met inhoud is (zie foto’s kleding onderaan dit bericht).

Om er zeker van te zijn dat er niemand het water in is gegaan, hebben brandweer en politie gisteravond onderzoek gedaan. Er is met een boot gezocht, duikers hebben de sloot uitgekamd en er vloog een drone door de buurt.

(Tekst gaat verder onder foto)


Foto: Willem de Wolf 

Brandweerlieden hebben tot aan hun borst in het water gestaan en de kanten afgekeken. Agenten zijn eventuele vermissingen nagegaan en ook het verpleegtehuis in de buurt heeft een bezoekje gehad. Ook daar bleek niemand vermist.

De politie blijft met de vraag achter van wie deze tas met kleding is. Misschien herkent iemand wel deze kleding. De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hierover hebben. Bel dan met 0900-8844 of stuur een privébericht via de Facebookpagina van de politie Lek en Merwede.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie