Broodjes Frikandel voor leerlingen
Broodjes Frikandel voor leerlingen Richard van Hoek

Een snack voor groep 8 van KWS

23 januari 2021 om 07:32 Onderwijs

H'VELD-G'DAM Groep 8 van de Koningin Wilhelmina school is afgelopen week wel verwend door hun juf. Juf Vogel had bij al haar leerlingen een briefje door de bus gedaan met een waardebon voor een coronaproof snack voor de leerlingen. Leerling Jochem vond dat een berichtje aan de krant waard. ,,Mijn juffen en meester zijn helemaal top", laat hij weten. Woensdagmiddag was het snackmoment voor groep 8 aangebroken. Buiten bij de juf mocht de klas een broodje frikandel of kroket eten. ,,Het was super leuk en lekker en ik heb veel kinderen uit de klas eindelijk weer een keer gezien", laat Jochem weten.

Hij laat ook weten dat hij niet alleen een juf heeft, maar ook een meester. Meester Den Breejen heeft heel erg corona gehad en kan helaas nog steeds niet werken. Hij is nog heel jong maar wel verschrikkelijk moe. Hij baalt dat hij niet voor onze klas kan staan. Wij vinden het ook allemaal zielig voor hem."

Zijn er meer juffen en meester van Hardinxveldse scholen die coronaproof iets voor hun leerlingen verzorgen? Laat het ons weten via kompas.hardinxveld@bdu.nl en wie weet komt het wel in de krant.

advertentie
advertentie