Inspiratiewebinar ‘Alle ballen in de lucht: Hoe dan?!’ voor ouders/verzorgers

27 januari 2021 om 10:53 Lokaal Deel je nieuws

Op donderdag 4 februari 2021, aanvang 20:00 uur, zijn alle vaders en moeders uit Hardinxveld-Giessendam van harte welkom de webinar ‘Alle ballen in de lucht: Hoe dan?!’ bij te wonen!

100 dingen tegelijk

Is jouw leven als vader of moeder ook zo hectisch en overvol? Word jij ook helemaal gestoord van het gevoel 100 dingen tegelijk te moeten doen? Hoe houd je het leuk, krijg je werk gedaan én zorg je dat je niet volledig opgebrand raakt? Dat leer je tijdens deze webinar.

Toepasbare stappen

Het wordt een webinar waar we een uur ingaan op de uitdagingen die ontstaan zijn door de Coronacrisis én hoe je die te lijf gaat. Op basis van praktische stappen ga je ervaren hoe je afrekent met het gevoel dat alles tegelijk moet gebeuren.

Humanitas Home-Start

Home-Start is er voor ouders met opgroeiende kinderen. Juist in deze tijd kunnen de meeste ouders wel wat extra ondersteuning  gebruiken. Omdat we graag alle ouders in deze lockdown een steuntje in de rug bieden, bieden we dit gratis webinar aan.

Praktische informatie: Het webinar is op donderdag 4 februari 2021, aanvang 20:00 uur, duur ± 60 min. Wil je meer weten of deelnemen, meld je dan aan via onze Facebookpagina of Instagram (Home-Start Sliedrecht) of neem contact op met Sascha Zonneveld s.zonneveld@humanitas.nl of 06-20249328. 

advertentie
advertentie