Leona de Groot en Daniël Stam zijn toegevoegd aan het team van AXIS Fysio.
Leona de Groot en Daniël Stam zijn toegevoegd aan het team van AXIS Fysio. Axis Fysio

AXIS fysiotherapie: na een turbulent jaar stabiliteit

3 februari 2021 om 15:51 Zakelijk

H'VELD-G'DAM Na een turbulent jaar, waarin de praktijk dicht moest door het coronavirus en er vooral veel verdriet was door het plotselinge overlijden van Jan Zendman, kijkt AXIS uit naar het nieuwe jaar. Per 1 februari is de voormalig Boven-Hardinxveldse Leona de Groot (manueel therapeut) toegetreden als maatschapslid en neemt zij de werkzaamheden van Jan over.

Leona zegt hierover: ,,Het is een rare manier om zo aan een nieuw avontuur te beginnen. Jan wordt in de praktijk nog erg gemist en het zijn flinke schoenen om te vullen. Ik hoor veel positieve verhalen van zijn patiënten, die de afgelopen jaren erg tevreden waren. Hopelijk voelen mensen zich bij mij net zo welkom.”

Naast manuele therapie is Leona ook vaardig in onder andere dry needling, tape technieken, het behandelen van scoliose klachten en personal training. Zij heeft de afgelopen jaren aardig wat ervaring op gedaan in Strijen, Papendrecht, Etten-Leur en Rotterdam. De afgelopen 3,5 jaar heeft zij in een specialistisch rugcentrum gewerkt, waarbij zij wekelijks overleg had met een ergotherapeut en orthopeed. In 2015 is zij afgestudeerd aan Avans Hogeschool, waarna ze direct is begonnen met werken. In 2019 is zij afgestudeerd als manueel therapeut aan het SOMT. Afgelopen maanden was Leona al werkzaam bij AXIS als waarneemster, waardoor sommigen misschien al kennis hebben kunnen maken met haar. Het AXIS team is erg blij met de nieuwe collega. Zij kijken er dan ook naar uit om inwoners voor manuele therapie en fysiotherapie te verwelkomen in de praktijk. Leona hoopt op korte termijn een opleiding tot kaakfysiotherapeut te volgen, zodat zij deze nieuwe technieken bij AXIS kan gaan uitvoeren.

Ook is Daniël Stam toegevoegd aan het team. Deze jonge Hardinxvelder gaat zijn werkzaamheden langzaam opbouwen met het enthousiasme dat iedereen de afgelopen jaren tijdens de vakantiewaarnemingen van hem gewend is. Deze nieuwe collega’s zorgen ervoor dat AXIS hoge kwaliteit kan blijven bieden.

AXIS heeft de volgende specialisaties en aandachtsgebieden: fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, sensorische Informatieverwerking therapie, shockwave, medical taping, ziekte van Parkinson, multiple sclerose, sportfysiotherapie, acupunctuur, dry needling, bekkenbodemtherapie en fysiotherapie bij bekkenklachten, ontspanningstherapie en stressmanagement.

AXIS is aangesloten bij het ParkinsonNet en MS Zorg Nederland. Sinds 2018 is AXIS ook te vinden bij Fitter bij de Wit, Schapedrift 87 in Hardinxveld-Giessendam. Hier kan men terecht voor een fysiotherapeutische behandeling, die zo nodig en gewenst over kan gaan in een sporttraject. AXIS is gevestigd aan de Stationsstraat 17 in Hardinxveld-Giessendam, 0184-630015 en in Giessenburg aan de Burg. Van der Bruggelaan 1a, 0184-652933.

advertentie
advertentie