Uitreiking ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland 2021’.
Uitreiking ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland 2021’. Sanne van der Kruk

Avonturenboerderij Molenwaard voor derde keer het Leukste Uitje van Zuid-Holland

6 februari 2021 om 07:32 Recreatie

GROOT-AMMERS Donderdag 4 februari is bekend geworden dat Avonturenboerderij Molenwaard het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2021 is. Dat kwam naar voren uit de jaarlijkse ANWB-verkiezing van het ‘Leukste Uitje van Nederland’.

Voor Avonturenboerderij Molenwaard is dit de derde nominatie alsook de derde overwinning op een rij voor de titel ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland. Directeur Michael van Hoorne ontving dit jaar de Gouden Award op gepaste afstand, via digitale uitreiking van de ANWB-verkiezing. Het Mariniersmuseum kreeg de Zilveren Award en het Archeon de Bronzen Award.

,,Het is een park waarbij klant- en kindvriendelijkheid centraal staat; veel educatie, lekker in de natuur en leren van het boerenleven”, aldus een ANWB-lid over Avonturenboerderij Molenwaard.

,,Dit is toch ongekend”, vertelt Michael van Hoorne. ,,Na zo’n bijzonder jaar, toch voor de derde keer het Leukste Uitje van Zuid-Holland. Wij zijn zó ontzettend dankbaar voor deze prachtige publieksprijs. Een mooier compliment van onze bezoekers konden we niet krijgen. Het is opnieuw een bevestiging dat ons concept werkt; hoe uniek het in Nederland is. Maar, waar ik nog het meest trots op ben, is weer de uitzonderlijk hoge score voor onze klantvriendelijkheid. Iets wat alleen mogelijk is door ons fantastische Avonturenboerderij-team. Een zeer enthousiast, hardwerkend team dat van coronajaar 2020 een groot succes heeft gemaakt en, zo snel als we open mogen, weer in 2021 voor al onze gasten zullen klaarstaan. Duizendmaal dank aan al deze toppers.”

LAND VAN ANWB De verkiezing ‘Leukste Uitje van Nederland’ is onderdeel van het Land van ANWB. Dit jaar zijn ruim 80.000 stemmen uitgebracht op uitjes die ANWB-leden het meest waarderen in verschillende categorieën. Even wat anders dan anders werd de winnaars dit jaar bekendgemaakt via een digitale uitreiking van de ANWB-verkiezing.

PARTNER Al sinds de opening van de Avonturenboerderij is de ANWB een zeer betrouwbare en betrokken partner. De ANWB-leden zijn altijd graag geziene gasten op het themapark, zo ook tijdens de speciale ANWB Ledendagen. Vanaf eind mei 2021 is het voor alle ANWB-leden nu ook mogelijk om te blijven overnachten bij Vakantiepark Molenwaard, gesitueerd op slechts 10 minuten van de Avonturenboerderij. Met een uniek aanbod bij ANWB Reizen kunnen de leden kiezen uit een week, midweek of weekendje weg bij dit spiksplinternieuwe vakantiepark in het Groene Hart.

advertentie
advertentie