Presentatie "Het vergroten van je veerkracht"

8 februari 2021 om 09:46 Lokaal Deel je nieuws

Mantelzorgpunt Hardinxveld-Giessendam zal op woensdag 10 februari weer een presentatie verzorgen op het YouTube kanaal van Servanda. U kunt op elk moment van de dag, dat u uitkomt kijken naar een presentatie van professioneel organiser, Susanne de Bie. Susanne zal een presentatie verzorgen over “Het vergroten van je veerkracht”. Met haar bureau Biezonder Georganiseerd staat Susanne regelmatig mantelzorgers bij en helpt hen weer orde en overzicht te krijgen in hun drukke leven. Het valt niet mee om je werk, je gezin en alle andere taken die je hebt als mantelzorger te organiseren én dan ook nog tijd over te houden voor jezelf. Regelmatig zien wij dat mantelzorgers meer draaglast, dan draagkracht hebben. Juist voor hen is deze presentatie gemaakt, om veerkrachtig te blijven staan in een soms hectische wereld. Hoe vergroot je je draagkracht en hoe blijf je veerkrachtig in het leven staan?

Mantelzorgpunt Hardinxveld-Giessendam verzorgt ook digitale wandelingen op het YouTube kanaal voor alle inwoners, die af en toe wat ontspanning kunnen gebruiken. Op 10 februari maken we een digitale wandeling over de Veluwe in Wintertijd door de Leuvenumse bossen, langs de Leuvenumse beek.

Op het YouTube kanaal van Servanda verschijnen wekelijks nieuwe presentaties, beweegsessies met de sportcoach Maarten Hendrickx en digitale wandelingen. U kunt ons vinden via www.servanda.nl, rode icoontje aanklikken in de linkerbovenhoek en dan selecteren op Video's.

advertentie
advertentie