Afbeelding
gemeente Hardinxveld-Giessendam

Wethouder Baggerman bezoekt Buitengewoon Hardinxveld-Giessendam

10 februari 2021 om 11:27 Wonen

H’VELD-G’DAM Water, groen, centrumvoorzieningen, bereikbaarheid en daarbij een mooie mix van koop- en huurwoningen. Dat maakt Nieuwbouwproject Buitengewoon aan Buitendams bijzonder buitengewoon. Reden voor wethouder Wonen, Trudy Baggerman om op bezoek te gaan bij dit nieuwbouwproject met 10 hofwoningen en 7 herenhuizen in oud- Hollandse stijl.

De wethouder nam donderdag 4 februari een kijkje bij de huurwoningen in aanbouw, de ‘Hofwoningen’. Gelegen aan De Giessen en met een gezellige gezamenlijke binnenplaats. De wethouder vertelt: ,,Wat een mooi project. Ik ben bijzonder blij dat in dit project ook voor (midden)huurwoningen is gekozen. Dit zorgt voor doorstroming.”

MIX VAN HUURDERS Alle woningen zijn inmiddels verhuurd aan een mooie mix van huurders, zoals ouderen die kleiner willen gaan wonen en jonge gezinnen. De wethouder vervolgt: ,,Hartstikke goed van initiatiefnemer Henk Leenman. Met de dit soort projecten helpen we de woningmarkt in Hardinxveld-Giessendam met een stap in de goede richting.”

De nog te bouwen herenhuizen voldoen volledig aan de duurzaamheidseisen van nu. Ze zijn voorzien van een warmtepomp om binnen te verwarmen via vloerverwarming. Het project wordt gerealiseerd door CML Bouw & Ontwikkeling B.V. Er zijn er nog enkele te koop.

Kijk voor meer informatie op www.buitengewoon-wonen.nl

Afbeelding
De wethouder nam donderdag 4 februari een kijkje bij de huurwoningen in aanbouw, de 'Hofwoningen'.
advertentie
advertentie