Eerste WIJ magazine uitgereikt aan mevrouw Roverts.
Eerste WIJ magazine uitgereikt aan mevrouw Roverts. Richard van Hoek Fotografie

Eerste WIJ magazine uitgereikt in De Lange Wei

22 maart 2021 om 16:26 Zorg

H’VELD-G’DAM Mevrouw Roverts heeft maandagochtend het eerste exemplaar van het nieuwe WIJ magazine in ontvangst mogen nemen. Samen met haar dochter siert ze de cover van het nieuwe magazine van De Lange Wei.

door Esther Coumans

In december is afscheid genomen van het huisblad Kluitenruif en heeft er een restyle plaatsgevonden. De start van de lente is ook meteen de start van het vernieuwde huismagazine van De Lange Wei. De nieuwe stijl gaat ook gepaard met een bredere verspreiding. Alle cliënten in de wijk en het personeel ontvangen het ook. Het magazine wordt zowel op papier als digitaal vier keer per jaar (met de seizoenen mee) uitgebracht.

Over de naam van het magazine is goed over nagedacht. ,,WIJ verbindt iedereen die betrokken is met De Lange Wei, dus cliënten, familie, werknemers en vrijwilligers. Wij zijn een grote gemeenschap. Met mensen, door mensen en voor mensen”, laten de makers van het blad weten.

TROTS De Lange Wei heeft er een feestelijke overhandiging van gemaakt. Bestuurder Sander van IJsseldijk: ,,Wij vinden het erg belangrijk dat familie zich ook erg welkom voelt in De Lange Wei.” De familie reageert heel positief. ,,Ik ben er trots op dat zij hier mag wonen. Dat samen, dat wij-gevoel, dat is hier zeker aanwezig.”

Bestuurder Van IJsseldijk vervolgt: ,,Het magazine is in een oplage van 2000 exemplaren te verkrijgen. Maak ook digitaal kunnen de mensen het lezen en zelf bladeren. Ik ben er echt heel erg trots op dat dit WIJ magazine de opvolger is van Kluitenruif.” Hij overhandigt mevrouw Roverts een bos bloemen en haar dochter Elly krijgt een ingelijst exemplaar van de cover. Ook is er een slagroomtaart met de cover voor mevrouw Roverts. Na in het magazine te hebben gebladerd, kijkt ze naar de taart. Daar heeft mevrouw al wel zin in. ,,Ik neem wel twee stukken”, glundert ze.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie