Afbeelding
Miressa van Lopik - van Dijk

Een analoge en digitale Koningsdag

3 mei 2021 om 13:29 Evenementen

H’VELD-G’DAM Stichting Oranje Trouw en Stichting Het 4Span kijken terug op een leuke alternatieve Koningsdag.

Deze begon om 10.00 uur met een draaiorgel, die op verschillende plaatsen in het dorp muziek ten gehore bracht. Om 11.00 uur begon Ria Valk aan haar tournee langs de verzorgingshuizen en de Wielinghof, dit werd financieel mogelijk gemaakt door een bijdrage van HAGI-Events. In Pedaja was er tevens een optreden van Bertha en Bartha.

Om 14.00 uur begon het digitale gedeelte, via de livestream. Na het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus, kwamen de toespraken van burgemeester Heijkoop en de voorzitter van Oranje Trouw, Bertie den Breejen. Hierna volgde het kinderprogramma met onder andere een goochelaar, bekende TikTokkers Maxime en Sophie en de prijsuitreiking van de kleurplaten. Vervolgens hebben we 1,5 uur kunnen genieten van de muziek van lokale DJ’s. Om 18.30 uur startte de gezellige muziekbingo, met als hoofdprijs een rit in een Cow-E van Verschoor Reizen. Als laatste heeft DJ Barry Fest samen met zanger Marco Kraats de dag afgesloten met Tent on Tour.

Het 4span kijkt terug op een zeer geslaagde samenwerking met Oranje Trouw, Gemeente Hardinxveld-Giessendam, HAGI-Events, Soundland en Stuwkr8. De organisatie wil hierbij ook iedereen bedanken die zijn medewerking aan het evenement heeft verleend.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
advertentie
advertentie