Kathy's
Kathy's Richard van Hoek Fotografie

Restaurant Kathy’s: ‘Ondanks de tegenslagen hebben we het restaurant staande kunnen houden’

12 mei 2021 om 11:24 Zakelijk

H’VELD-G’DAM In deze coronatijd moeten ondernemers rekening houden met tal van regels, zoals de 1,5 meter-regel en de mondkapjesplicht. Een drietal ondernemers vertellen hoe het op het moment reilt en zeilt binnen hun bedrijf. Deel 1: Restaurant Kathy’s. 

Restaurant Kathy’s wordt gerund door Karin en Sharone Kanning, moeder en dochter. Karin en Sharone: ,,Allereerst willen wij alle gasten bedanken die ons hebben gesteund door gebruik te maken van onze take away maaltijden en arrangementen. Ondanks de tegenslagen die wij hebben gehad, hebben we het restaurant staande kunnen houden.”

Sinds 28 april mogen terrassen buiten onder voorwaarden weer open tussen 12:00 en 18:00 uur. Het maximale aantal gasten op een terras is 50. Aan één tafel zitten maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand. Tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar, dan mogen er meer mensen aan een tafel, op minder dan 1,5 meter afstand. Ook moet er vooraf worden gereserveerd. 

 ,,Als Restaurant Kathy’s zijn we erg blij dat we weer open mogen. Op ons terras is genoeg ruimte om de 1,5 meter te kunnen hanteren. Binnen bij de take away dragen we mondkapjes. Ondanks dat het terras alleen van 12:00 tot 18:00 uur open mag zijn, zijn we ook van 12:00 tot 20:00 uur geopend voor onze take away. Het is mogelijk om lunch, diner, borrel en high tea & wine af te halen. Wij hopen dat het mooie weer ons een vol terras gunt en iedereen gezellig naar ons toe komt.”

advertentie
advertentie