J.P. Langedijk
J.P. Langedijk Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

Langedijk Slaapcomfort & Wooninrichting: ‘Inmiddels is de inloop in de winkel weer op het oude niveau’

16 mei 2021 om 07:37 Zakelijk

H’VELD-G’DAM In deze coronatijd moeten ondernemers rekening houden met tal van regels, zoals de 1,5 meter-regel en de mondkapjesplicht. Een drietal ondernemers vertellen hoe het op het moment reilt en zeilt binnen hun bedrijf. Deel 3: Langedijk Slaapcomfort & Wooninrichting. 

Aan het woord is de heer J.P. Langedijk: ,,De afgelopen weken moest men voor winkelbezoek een afspraak maken. Daar is goed gebruik van gemaakt. Inmiddels is de inloop in de winkel weer op het oude niveau. Het aantal werkzaamheden en klussen zijn behoorlijk toegenomen. Op dit moment is de agenda overvol. Wij moeten op een langere termijn plannen dan voorheen. Een moeilijkheid is dat leveranciers langere levertijden hebben door het coronavirus, al dan niet vanwege ziekte onder het personeel of door gebrek aan onderdelen of materialen.”

,,Gelukkig is er in onze zaak voldoende ruimte om op ruime afstand van elkaar onze collecties gordijnen, vloerbedekking en bedtextiel te bekijken. Een goede keuze maken hoeft daarom geen belemmering te zijn. Ook kunnen we onze proefkussens weer uitlenen. Bij terugkomst gaan de kussens tijdelijk in quarantaine, voordat ze weer worden uitgeleend.”

advertentie
advertentie