Lionsclub Alblasserwaard Tablis houdt autorally

19 mei 2018 om 07:53 lokaal

H'VELD-G'DAM Op zaterdag 1 september houdt de Lionsclub Alblasserwaard Tablis een autorally, waaraan iedereen kan meedoen. De opbrengst gaat naar de Stichting Leergeld. De winnaar van de rally wordt voor een jaar de trotse bezitter van de Tablis Trophy 2018.

De deelnemers krijgen via een middagtraject een mooie kijk op het prachtige landschap van de Alblasserwaard. De start is om 12.00 uur in Giessenburg en de rit eindigt aan het eind van de middag in Alblasserdam. Tijdens de trajecten krijgen de deelnemers puzzelopdrachten en routeaanwijzingen. Bij het afsluitende dinerbuffet, worden de winnaars gehuldigd in twee categorieën: Classic Cars (25 jaar en ouder) en Modern Cars.

Iedereen kan meedoen. Inschrijven kan via www.alblasserwaardtablis.lions.nl/aanmelden. Het inschrijfgeld is € 150 per equipe (1 auto en twee personen). Extra meerijders betalen € 75 p.p. en kinderen tot 12 jaar € 20. In dit bedrag is inbegrepen: koffie (start), een lichte lunch en het dinerbuffet. De netto opbrengst wordt geschonken aan de Stichting Leergeld.

Voor zakelijke deelnemers is er de mogelijkheid dit evenement te sponsoren. Zie voor informatie over de sponsorpakketten: www.alblasserwaardtablis.lions.nl/aanmelden-sponsoring. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie: email alblasserwaard.tablis@lions.nl of telefonisch via 06-515 48 174 (Jesse van Meerkerk) of 06-229 45 652 (Willem Bikker).

advertentie
advertentie