De keuken is vergroot en biedt nu meer mogelijkheden.
De keuken is vergroot en biedt nu meer mogelijkheden. STEPHAN VERSLUIS

Scouting A15 bedankt sponsors voor nieuwe keuken

1 juli 2021 om 07:35 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Afgelopen vrijdag heeft Scouting A15 de vele sponsors bedankt die hebben bijgedragen aan een nieuwe keuken. 

In 2001 heeft de vereniging in samenwerking met de stichting Lutine-Zilvermeeuwen een nieuw clubgebouw gerealiseerd. Sindsdien heeft Scouting A15 met zijn leden intensief gebruik gemaakt van de keuken in het gebouw. Naast de reguliere activiteiten en kampen met de vaste huurders hebben ook externe huurders met kampen en hun kookactiviteiten ervoor gezorgd dat de keuken tot de laatste plint versleten was. 

De Stichting heeft het afgelopen jaar bedrijven en stichtingen aangeschreven en hiermee ruim 25.000 aan gelden en materialen toegezegd gekregen. Hiermee is een prachtige horeca-keuken gerealiseerd en geplaatst door Ahorn Grootkeukentechniek B.V. 

Hier gaan de vele vrijwilligers en jeugd de komende jaren heel veel kook- en bak-plezier van hebben. De keuken is vergroot en biedt nu meer mogelijkheden om ook voor grotere groepen te koken en is voorzien van een vaste inboedel. Hier is de laatste jaren meer vraag naar.

Zowel de stichting als de vereniging Scouting A15 zijn de sponsors en leveranciers hiervoor ontzettend dankbaar.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie