Afbeelding
Rijkswaterstaat.nl

Weer lange weekendafsluiting N3 bij Papendrecht

9 juli 2021 om 13:03 Verkeer en vervoer

HARDINXVELD-GIESSENDAM Van vrijdag 9 juli 22.00 tot maandag 12 juli 05.00 is de N3 in beide richtingen afgesloten tussen aansluiting A15 en Merwedestraat. Vanaf 21.00 worden op/afritten afgesloten.

Vrijdagavond 9 juli start de derde weekendafsluiting van de N3 bij Papendrecht. Boskalis start vanaf 21.00 uur met de afsluiten van de toe-en afritten en vanaf 22.00 uur is de N3 in beide richtingen dicht, tussen de A15 en de Merwedestraat.

Het fietspad op de Papendrechtse brug is dicht vanaf vrijdagavond tot maandagochtend. Fietsers worden via het werkvak/de rijbaan over de Papendrechtse brug geleid. Hier worden verkeerregelaars ingezet.Vanaf donderdagavond is het fietspad tussen de Burgemeester Keijzerweg en de A15 dicht. Deze wordt ingezet voor hulpdiensten. Fietsers worden omgeleid.De fietstunnel bij de Parkweg is weer open.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A15 en A16 en omgekeerd.Openbaar vervoer op de route wordt omgeleid.Hulpdiensten gaan via het werkvak.Vervoer gevaarlijke stoffen wordt omgeleid via A16, A59, A27 en A15 en omgekeerd.

Sinds maandag 21 juni is er een aangepaste verkeerssituatie op de N3 bij Dordrecht, tussen de Laan der Verenigde Naties en de Merwedestraat. Hier werkt Boskalis aan het laatste deel van de N3 bij Dordrecht. Verkeer op de N3 richting Papendrecht rijdt over twee versmalde rijstroken. Verkeer richting de A16 rijdt over één versmalde rijstrook. De maximum snelheid is 70 km/uur. Deze werkzaamheden duren nog tot oktober.

Houd rekening met extra verkeersdrukte en mijd zoveel mogelijk de N3.

advertentie
advertentie