Afbeelding
pixabay.com

Iedereen is welkom in De Buurtkamer

6 augustus 2021 om 12:33 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM De buurtkamer is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, een vers kopje bonenkoffie kunnen drinken, ideeën voor het dorp kunnen bespreken, met vragen over brieven of financiën terecht kunnen of er gewoonweg even tussenuit kunnen om een krantje te lezen.

De afgelopen maanden mocht de buurtkamer vanwege de corona-maatregelen niet in zijn geheel open, desalniettemin zijn ze steeds doorgegaan met het ontvangen van bezoekers. Nu ze weer volledig open mogen (uiteraard op 1,5 meter afstand) willen ze de bewoners uit Hardinxveld-Giessendam welkom heten voor een lekker kopje koffie of thee. De buurtkamer is een plek voor iedereen. Jong, oud, met of zonder kinderen, werkzoekend of met pensioen, dat maakt helemaal niets uit.

Inwoners mogen bijvoorbeeld ook langs komen met een leuk idee voor burendag of voor een kruidentuintje in de wijk? Mogelijk kunnen de buurtwerkers meedenken en kan er aanspraak worden gedaan op het burgeriniatievenbudget. Of met vragen over de computer of brieven. De Buurtkamer helpt graag een handje en kunnen ze u helpen, dan zoeken ze mee naar een juiste oplossing.

Nieuw in Hardinxveld-Giessendam? Dan kan De Buurtkamer meedenken over hobby’s, activiteiten in de buurt of wat informatie over het dorp geven. 

Iedereen is welkom. Elke maandag, woensdag en donderdagmorgen tussen 10:00 en 11:30 uur in de Ducdalf, Scheldestraat 1. In Boven-Hardinxveld kan iedereen elke donderdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur in ‘t Hart of vrijdagmiddag van 13:00 en 14:00 uur op de weekmark in Boven-Hardinxveld terecht. 

advertentie
advertentie