Hardinxveld start met voorbereiding seizoen

8 augustus 2021 om 14:20 Sport Deel je nieuws

De eerste selectie van voetbalvereniging Hardinxveld is onder leiding van trainer coach Richard den Ouden gestart met de voorbereiding van het komende voetbalseizoen 2021/2022. Na twee voortijdig afgebroken seizoenen, waarvan het vorige seizoen al na vier competitiewedstrijden in oktober werd stilgelegd, wordt dit seizoen opnieuw een start gemaakt met inachtneming van de geldende corona maatregelen.

In de voorbereiding op de nieuwe competitie in de derde klasse begint Hardinxveld met een aantal oefenwedstrijden en vervolgens staat er een bekerpoule op het programma.

De eerste oefenwedstrijden speelt Hardinxveld op een sterk bezet Zilveren Crab toernooi bij Oranje Wit in Dordrecht.  Komende zaterdag 14 augustus wordt om 15.00 uur aangetreden tegen gastheer Oranje Wit, dat uitkomt in de eerste klasse. Op dinsdag 17 augustus wordt om 20.00 uur vervolgens gespeeld tegen het eveneens in de eerste klasse uitkomende LRC Leerdam. Op de slotdag zaterdag 21 augustus neemt Hardinxveld het op tegen SVW.  
Op zaterdag 28 augustus zal Hardinxveld om 14.30 uur op eigen veld aantreden voor een oefenwedstrijd tegen Delta Sports’95 uit Houten. Ook op dinsdag 7 september oefent Hardinxveld thuis om 20.00 uur tegen GRC’14. 
Op de zaterdagen 4, 11 en 18 september staat de districtsbeker op het programma, waarbij Hardinxveld is ingedeeld in een poule met Dongen (thuis), Margriet uit Oss (uit) en sv Capelle (thuis). Op zaterdag 25 september wordt dan een begin gemaakt met de competitie in de derde klasse.

advertentie
advertentie