50% korting bij Op de Bonnefooi!

22 mei 2018 om 14:12 lokaal

H'VELD-G'DAM Op 25 mei is het uitverkoop bij Op de Bonnefooi aan de koningin wilhelminalaan 131. De kleding gaat weg met 50% korting. Er hangt nog volop leuke tweedehands merk-kinderkleding. Openingstijden: vrijdag van 9:00 tot 11:00 uur en van 19:00 tot 20:30 uur.


Hallo redactie,

Graag zou ik jullie willen vragen het bijgevoegde stukje (of poster, maakt voor mij niet uit) te plaatsen in het kompas van 23 mei
Als het niet mogelijk is om dit als gratis stukje te plaatsen, zou ik graag willen weten hoeveel het kost om dit als betaalde advertentie te plaatsen. Ik ben voor de klandizie namelijk best afhankelijk van plaatsing in het het kompas .

Ik hoor graag van u!

vriendelijke groeten
Ilona Meerkerk


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.


BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

advertentie
advertentie