Blokland Bouwpartners doet mee aan Alpe d'HuZes

29 mei 2018 om 11:30 lokaal

H'VELD-G'DAM Bijna een jaar geleden ontstond bij Blokland Bouwpartners het idee met een groot deel van de collega's deel te nemen aan de Alpe d'HuZes in 2018. Met een team van 14 collega's, waarvan 9 sportieve deelnemers, heeft Team Blokland Bouwpartners de voorbereiding op de grote uitdaging die wacht bijna afgerond. Er is veel tijd gespendeerd aan het promoten van hun deelname, het zoeken naar sponsors en uiteraard ook het sportief voorbereiden op de uitdaging die het team staat te wachten.

Inmiddels heeft Team Blokland Bouwpartners al een heel mooi sponsorbedrag weten in te zamelen waarmee de KWF Kankerbestrijding gesteund wordt in het onderzoek naar en de strijd tegen kanker. Het team sponsoren kan nog via www.teambloklandbouwpartners.nl. het team is via deze website ook live te volgen op donderdag 7 juni, de dag van Alpe d'HuZes.

Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto 'opgeven is geen optie' op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d'Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

advertentie
advertentie