Coby James
Coby James In Opdracht VAn Coby James

GOSPELMAGAZINE HEEFT UNIEK INTERVIEW MET COBY JAMES

31 augustus 2021 om 21:49 Lokaal Deel je nieuws

Maak kennis met Coby James. De 19 jarige, goedlachse zanger begeleidt zichzelf op de gitaar en heeft een breed scala aan onderwerpen waar hij over zingt. Zijn familie, school, alledaagse dingen maar bovenal over zijn liefde voor God. Vanuit North Carolina vertrok hij richting Nashville, op aanraden van zijn huidige manager. Daar schreef hij verschillende nummers. Niet alleen voor zichzelf, maar hij schrijft ook mee aan de nummers van andere artiesten zoals Courtnie Ramirez.

Coby was in 2019 het voorprogramma van Danny Gokey op de Hope Encouter Tour, die langs 31 steden trok. Daar bracht hij oa zijn single ‘Paradise’ ten gehore.

Eind juli is de nieuwste EP van Coby uitgekomen; Mixtape: Side B ( ja zeker, er is ook een Side A). Hierop staan 4 nieuwe tracks, waaronder eentje met zijn vriendin. In de teksten van de nummers komt weer goed naar voren hoe God een deel uitmaakt van Coby zijn dagelijks leven. Het geweldige gitaarspel tezamen met zijn heerlijke stem, maak de EP weer tot een feestje.

Het team van GospelMagazine was volgens Coby de eerste in Europa die hem voor een radioprogramma interviewde. Hiermee hebben ze een primeur te pakken. De nummers van Coby wordt op meerdere stations door Europa gedraaid, dus het is zeer bijzonder dat GospelMagazine er als eerste bij is. De relaxte en ontspannen sfeer die tijdens het interview heerste, is goed voelbaar als je naar het interview luistert.

Het interview met Coby James en Mixtape: Side B zijn woensdag 1 september 2021 te beluisteren tussen 19.00 en 21.00 bij GospelMagazine op MerweRTV.

Logo GospelMagazine
advertentie
advertentie