RelaxKidz
RelaxKidz T. Visser

RelaxKidz bij Servanda

30 mei 2018 om 14:16 lokaal Deel je nieuws

Ben jij ook weleens zenuwachtig voor een toets, gespannen voor een belangrijke sportwedstrijd of heb je kriebels in je buik voor een schoolreisje?

Misschien is het fijn om te weten dat dit heel normaal is en dat iedereen hier zo nu en dan last van heeft. Handige simpele oefeningen, die je waar je ook bent kunt inzetten, kunnen je helpen om de ergste spanningen weg te nemen. Tijdens deze  4-weekse cursus gaan we op een leuke manier aan de slag met  (aandacht) oefeningen, sport (bootcamp) en spel.

Ben je tussen de 8 en 12 jaar en lijkt het je wat om aan deze leuke, laagdrempelige en leerzame middagen deel te nemen? Dan ben je maandagmiddag 11,18,25 juni en 2 juli van harte welkom bij Servanda. We vragen een bijdrage van €2,00 voor de kopiekosten. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Davinia Vogel; d.vogel@servanda.nl. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door een mailtje te sturen naar info@servanda.nl of door te bellen naar 0184-612771 (bereikbaar van ma t/m do van 9.00 – 13.00 uur).

advertentie
advertentie