SGP start voorbereidingen verkiezingen

11 september 2021 om 08:52 Lokaal Deel je nieuws

De SGP is gestart met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. De partij heeft teruggeblikt op de achterliggende vier jaar. Wat is er in het geheel van de raad gerealiseerd van de speerpunten? Ook denkt de partij na over wat zij komende jaren wil bereiken. De SGP hoort graag uw ideeën hierover.

De partij heeft teruggekeken op de achterliggende periode aan de hand van de vijf gekozen speerpunten. Deze speerpunten waren: christelijke waarden en normen, een aantrekkelijke en duurzame leefomgeving, een (verkeers)veilige gemeente, een gezonde economie en goede zorg voor jong en oud.

SGP-campagneleider Cees Lock: “Ondanks de coronacrisis is er veel gerealiseerd van onze speerpunten, en daar zijn wij blij mee. Wij vinden het belangrijk om te horen wat inwoners belangrijk vinden voor de komende periode. Heeft u specifieke aandachtspunten of wensen voor de komende periode? Geef het aan ons door!”. Uw mening kunt u doorgeven via de website: www.hardinxveld-giessendam.sgp.nl. Wilt u liever mondeling uw mening kenbaar maken? Neem dan contact op voor een afspraak: hardinxveld-giessendam@sgp.nl.

advertentie
advertentie