WE KUNNEN ELKAAR WEER LIVE ONTMOETEN IN HET ALZHEIMERCAFE HARDINXVELD-GIESSENDAM

15 september 2021 om 08:43 Lokaal Deel je nieuws

WOENSDAG 22 SEPTEMBER a.s. is er weer een live café en gaan we in gesprek over het thema de Impact van Corona en dementie. We praten over wat Corona bij u en ons heeft gedaan, de impact op het dagelijks leven. Het filmpje van het laatste onlinecafé zal ondersteunend zijn. Met elkaar bekijken we enkele fragmenten.

U BENT VAN HARTE WELKOM VANAF 19.15 uur

In Zorgcentrum PEDAJA, Stichting Waardeburgh,

Clavensweer 1, 3371 PR Hardinxveld-Giessendam.

We starten om 19.30 uur en om 20.30 uur ronden we het gesprek af.

Er is nog voldoende plaats en mocht het voor u mogelijk zijn, vragen wij u zich aan te melden via hardinxveldalzheimercafe@gmail.com of bellen naar 06/49998054

Nog steeds houden we rekening met de Covid19 maatregelen maar we zijn blij dat we elkaar weer live kunnen ontmoeten. Voor iedere gast ligt er een kleine attentie klaar. We kijken uit naar uw komst!

We wijzen u nog graag op de publicatie van onze activiteiten op 21 september a.s. Wereld Alzheimer Dag (WAD) in deze krant en op de publicatieplaatsen.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en belangstellenden. Het is een samenwerking met zorgaanbieders in Hardinxveld–Giessendam: Stichting Waardeburgh, De Lange Wei, ´t Warme Hart, Servanda en Rivas zorggroep en is een MAG/initiatief door Stuwkr8.

Heeft u vragen of zoekt u informatie over dementie kunt u contact opnemen met de DementieLijn, bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 5088 of www.alzheimer-nederland.nl

advertentie
advertentie