Stichting Tekenen voor Kinderen, Stichting het Babyhuis en Stichting Wens voor één dag namen ieder een cheque ter waarde van 3000 euro in ontvangst.
Stichting Tekenen voor Kinderen, Stichting het Babyhuis en Stichting Wens voor één dag namen ieder een cheque ter waarde van 3000 euro in ontvangst. Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

Kiwanis Aspergediner levert 9000 euro op voor goede doelen

31 mei 2018 om 10:09 lokaal

H'VELD-G'DAM Het aspergeseizoen is in volle gang. Zo ook in Kampanje, waar op zaterdag 26 mei de negentiende editie van het aspergediner plaatsvond.

Het diner, georganiseerd door Kiwanisclub Alblasserwaard en Kiwanis Young Professionals Alblasserwaard Drechtsteden (KYPAD), bracht 9000 euro op voor drie goede doelen die regionaal actief zijn.

De leden van Kiwanisclub Alblasserwaard en KYPAD hebben als doel om hun talenten, tijd en netwerk in te zetten voor de medemens en in het bijzonder voor kwetsbare kinderen in de regio. Dit doen zij onder andere door fundraisingsactiviteiten. Het bijeengebrachte geld wordt geschonken aan goede doelen die ook regionaal actief zijn.

De ruim 70 deelnemers van het aspergediner werden om 19.00 uur welkom geheten door Jan Cornelis Korevaar, president van Kiwanisclub Alblasserwaard. Het Kabinet verzorgde de muziek tijdens de avond. De eters konden bieden op verzoeknummers, die de band vervolgens ten gehore bracht. Tijdens het hoofdgerecht, een aspergebuffet, werden lootjes verkocht. Daarmee konden de aanwezigen onder andere weekjes weg, gereedschapskoffers en vispakketten winnen.

Aan het einde van de avond werden traditioneel de cheques uitgereikt. Stichting Tekenen voor Kinderen, Stichting het Babyhuis en Stichting Wens voor één dag konden ieder een cheque ter waarde van 3000 euro in ontvangst nemen.

advertentie
advertentie