Jenneke Blokland en Marianne Otterspeer, werkzaam bij Irys
Jenneke Blokland en Marianne Otterspeer, werkzaam bij Irys Ton de Bruin
Advertorial

Florys Groep lanceert Irys: personeelsbemiddelaar in de zorg

22 september 2021 om 15:44 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Iedere dag zorgprofessionals bemiddelen naar een vaste baan in de zorg. Dat is waar het nieuwe recruitmentbedrijf Irys, onderdeel van Florys Groep, zich voor inzet. ,,Door oog te hebben voor werknemers, blijft de zorg voor cliënten gewaarborgd.”

Irys vervangt de naam Aatop Zorg, dat eind 2020 onderdeel werd van Florys Groep. ,,We willen een frisse wind door de zorg laten waaien”, zegt Marianne Otterspeer van Irys. ,,Dat betekent dat we oog en aandacht hebben voor iedereen: zowel werkzoekenden als zorgorganisaties zelf. Een wereld met voldoende kwalitatieve zorg, daar komen wij elke dag ons bed voor uit.”

,,Zorgorganisaties met een wervingsbehoefte kunnen bij ons terecht. Maar Irys is meer dan een traditionele personeelsbemiddelaar. Samen met mijn collega Jenneke Blokland denk ik graag mee in oplossingen op het gebied van personeel, HR-advies of administratieve vraagstukken. Dit stapje extra wordt door onze opdrachtgevers gewaardeerd.”

Mensen die interesse hebben om te werken in de zorg zijn bij Irys aan het juiste adres. ,,Wij bemiddelen bijvoorbeeld zorgmanagers, maar ook operationele medewerkers. Wij zoeken voor hen een passende organisatie in de ouderenzorg, ggz, gehandicaptenzorg, kinderopvang of verpleegkunde. Onze missie is geslaagd zodra iemand helemaal tot bloei komt in de zorg.”

Goede zorg is niet altijd vanzelfsprekend en verdient waardering. Afgelopen zomer verrasten Marianne en Jenneke daarom zorgmedewerkers met een bos bloemen. ,,Wij vinden het fijn om mensen in de ogen te kijken en ze te laten weten wat hun werk in de zorg betekent.” Door deze menselijke benadering sluit Irys (zorgpersoneel) uitstekend aan bij de identiteit van de gevestigde recruitmentlabels, Intro Personeel (vakpersoneel) en Brys (professionals) van Florys Groep.

advertentie
advertentie