Actietitels Kinderboekenweek
Actietitels Kinderboekenweek Boekhandel Ritmeester

D.V. 6 t/m 16 oktober: Kinderboekenweek bij Boekhandel Ritmeester!

22 september 2021 om 14:24 Lokaal Deel je nieuws

Lezen vergroot de taalontwikkeling, de concentratie en fantasie van kinderen. In dat kader viert van 6 t/m 16 oktober 2021 heel Nederland de Kinderboekenweek. Het thema is dit jaar ‘Worden wat je wil’. Ook Boekhandel Ritmeester doet mee, met drie speciale actieboeken en leuke activiteiten in de winkel.

Omdat lezen zo belangrijk is voor kinderen roepen we alle ouders en grootouders op hun (klein)kinderen te verrassen met een boek. Het hele jaar door, maar vooral tijdens de Kinderboekenweek. Hoe jonger kinderen plezier krijgen in lezen, hoe meer profijt ze er later van hebben.

De Kinderboekenweek heeft elk jaar een ander thema en dit jaar is dat ‘Worden wat je wil’.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind is uniek en kan worden waar het van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren.

Bij onze boekwinkel zijn tijdens de Kinderboekenweek de drie actieboeken heel voordelig te krijgen. Het prentenboek Oppasser voor een dag van Leontine Gaasenbeek is voor kinderen uit de onderbouw (€ 6,95). Voor kinderen uit de middenbouw schreef Bram Kasse Dokter Domoor (€ 5,95). Van Henriët Koornberg-Spronk is er voor de bovenbouwleerlingen De geheime operatie (€ 5,95).

Boekhandel Rtimeester verkoopt niet alleen kinderboeken, maar ook bijbels, boeken over geloof en christendom, kaarten, cd’s, dvd’s en cadeauartikelen. Ook kunt u bij ons terecht voor uw familiedrukwerk.

Hartelijk welkom in onze winkels aan de Tolstraat 34 in Meerkerk, Rembrandstraat 29 in Hardinxveld-Giessendam en Pompstraat 31 in Gorinchem

advertentie
advertentie