De allereerste Koopjesmarkt van de ondernemers in winkelcentrum De Giessenhof in Hardinxveld-Giessendam vindt plaats op zaterdag 2 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.
De allereerste Koopjesmarkt van de ondernemers in winkelcentrum De Giessenhof in Hardinxveld-Giessendam vindt plaats op zaterdag 2 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Richard van Hoek

Koopjesmarkt vol gezelligheid

30 september 2021 om 11:11 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Muziek, plezier, horeca en niet te vergeten koopjes: de allereerste Koopjesmarkt van de ondernemers in winkelcentrum De Giessenhof in Hardinxveld-Giessendam vindt plaats op zaterdag 2 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.

door Eline Lohman

Normaal gesproken houden de ondernemers een braderie, met meer dan 100 kramen, maar door corona zat dit evenement er de afgelopen paar jaar niet in. Maar zij vinden het toch tijd voor wat vertier in het winkelcentrum, dus komen zij nu met een alternatief: de Koopjesmarkt. Wat kleiner van opzet, met 25 kramen, maar niet minder gezellig. Van boeken tot en met kleding – er zal van alles te krijgen zijn, voor leuke prijsjes.

Dit alles wordt omlijst met een muzikale noot. Die begint in de ochtend met een optreden van De Popschool uit Hardinxveld-Giessendam, gevolgd door een optreden van Jan Pak de Leuning uit Sliedrecht in de middag. Ook de band Shepherd’s Pie uit Hardinxveld-Giessendam zal de Koopjesmarkt opleuken met muziek. 

Verder is er een klimwand en wie wat wil eten of drinken kan dat ruimschoots doen tijdens de Koopjesmarkt, want er is een groot aanbod aan horeca. De horeca en de muziek gaan tot 20.00 uur door op 2 oktober.

GEEN BEPERKINGEN De winkeliers hebben er zin in, want eindelijk zijn er geen beperkingen meer. Zo mocht er tijdens de coronaperiode geen evenement worden gehouden, maar nu mag dit voor het eerst wel weer. De ondernemers presenteren zich graag aan het publiek, om te laten weten dat ze de coronatijd overleefd hebben en dat ze er nog altijd zijn. 

Wat reuring in het winkelcentrum: daar is het de ondernemers van winkelcentrum De Giessenhof om te doen met de Koopjesmarkt. In het pittoreske hart van Hardinxveld- Giessendam is in De Giessenhof een diversiteit aan winkels te vinden die in historische panden zitten. Het zijn zelfstandige winkeliers met passie voor hun producten, net even anders dan de massa. 

Meer informatie: https://www.facebook.com/winkelcentrumdegiessenhof/..

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie