Afbeelding
Foto door form PxHere

Wordt Ethereum gepasseerd in 2025?

30 september 2021 om 11:21 Partnercontent

Als je thuis bent in de wereld van crypto zal het je vast niet ontgaan zijn dat de headlines vaak gaan over de explosieve stijging van Cardano. De verwachting is dat Cardano het platform Ethereum zal inhalen door de mogelijkheid om smart contracts te creëren op het Cardano netwerk. De uitgang is dat dit mid september live gaat, hierdoor is het unanieme advies Cardano (ADA) te kopen. 

Mocht je jezelf afvragen “welke crypto zal ik kopen” dan is de ADA een zeer slimme zet. Let er alleen op dat er nog veel onzekerheden zijn, en erg geen bewijs is dat andere projecten gebruik zullen maken van het Cardano netwerk. Als dit namelijk niet gebeurd zal de prijs van ADA heel snel zakken. Toch is het een absolute belegging om in de gaten te houden, in de maand augustus zijn het aantal wallets met meer dan 1 miljoen dollar met 173% gestegen door beleggingen in Cardona.

Altijd overal op de hoogte blijven

Er zijn heel veel ontwikkelingen en de crypto koersen schommelen enorm. Wanneer je altijd toegang hebt tot jouw beleggingsportefeuille kun je er voor zorgen dat je op het juiste moment de juiste keuze kunt maken. Je kunt hiervoor gebruik maken van beleggingsapps, mobiele apps van de crypto exchanges. 

De juiste crypto app kiezen

Er zijn tientallen crypto apps om uit te kiezen welke worden aangeboden door de vele crypto brokers. Wat zijn de beste crypto apps? Dat is een zeer persoonlijke keus, en ligt er geheel aan wat voor type belegger jij bent. Wanneer je technische analyses wilt kunnen ondernemen zul je eerder voor het pro netwerk van Coinbase kiezen. Maar wanneer je een makkelijk toegankelijke wallet wilt hebben met eenvoudige updates is Bitvavo al genoeg. Het is altijd verstandig om aan de hand van jouw beleggingsstrategie de juiste broker, en app te kiezen.

advertentie
advertentie