Afbeelding
Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier

Record deelname en opbrengst Willem IV rally

9 oktober 2021 om 07:34 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Zaterdag 2 oktober werd voor de achtste keer de Willem IV rally verreden, georganiseerd door Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier. Het betreft een puzzelrit, waarbij deelnemers èn sponsoren geld bijeenbrengen voor het goede doel, het Ronald McDonaldhuis Sophia Rotterdam. 

De 33 equipes (een record!) startten dit jaar in Dordrecht en via het “Eiland van Dordt” brachten de puzzelopdrachten de deelnemers naar mooie plekjes in de Krimpenerwaard. Na de oversteek per pont bij Schoonhoven ging de tocht verder via de Alblasserwaard naar de lunchlocatie “De Heerlijkheid van Ouderkerk”, waar van een uitstekende lunch werd genoten. In de middag wachtten nog enkele pittige opdrachten die de deelnemers naar het eindpunt in Alblasserdam brachten. Bij restaurant De Wachter volgde de prijsuitreiking, een diner en werden door sponsoren aangeboden artikelen en diensten geveild. 

Aan het einde van de avond bleek dat de Willem IV rally dit jaar het fantastische bedrag van € 13.542,- had opgebracht. Een trotse president Guido Revet kon namens alle aanwezigen de cheque overhandigen aan de manager van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam, Natasja Jongenotter.

advertentie
advertentie