Jeroen met 'Mr. Pistache'.
Jeroen met 'Mr. Pistache'. We Love Oldtimers

Op avontuur met We Love Oldtimers

14 oktober 2021 om 15:18 Zakelijk

HOOGBLOKLAND Het begon in 2013 met één Volkswagenbusje. Inmiddels is de ‘vloot’ van We Love Oldtimers uitgegroeid tot ruim 55 wagens, die te huur zijn voor de leukste en meest unieke momenten. ,,We maken dromen waar en brengen een stukje nostalgie.”

Eigenaar Jeroen Tokmetzis weet hoe het is om als avonturier op pad te gaan en geeft dat graag door aan zijn klanten. ,,Ik heb altijd in het buitenland gewoond, gewerkt en gereisd. In 2013 kocht ik mijn eerste Volkswagenbusje. Die wagen was voor mij vrijheid. Al snel klopten er mensen aan die het busje graag eens wilden huren. Toen dacht ik: ‘Dit kan best wel eens groot worden!’ Binnen een jaar had ik drie busjes, dat groeide al snel naar vijf en in 2017 nam ik een concurrent over. Opeens had ik twintig oldtimers die ieder hun eigen naam kregen, zoals Minty, Miss Peach en Blue Sky. Ik vond een locatie in Hoogblokland met voldoende ruimte om alles onder te brengen. Nu bestaat ons wagenpark uit zo’n vijftig oldtimers in alle soorten en maten, van retro Kevers naar Mustangs en van Porsches naar Volkswagenbusjes. Eén busje is zelfs omgebouwd voor uitvaarten. Ook zijn er vier moderne auto’s zoals een BMW Z4 en een Porsche Boxster.”

We hebben diverse programma’s voor avonturiers die iets bijzonders willen maken van hun dagje toeren

Natuurlijk is het mogelijk om gewoon een auto te huren, maar We Love Oldtimers maakt het graag nog specialer voor hun klanten. ,,We hebben diverse programma’s voor avonturiers die iets bijzonders willen maken van hun dagje toeren. Puzzel- en speurtochten en Bloesemtochten, maar ook vanaf half november de Pepernotenroute. Vanaf 6 december hebben we de Winter Wondertocht, met een kerstboom op het dak van ieder busje! Deze routes zijn heel populair bij gezinnen en stellen die een dag op avontuur willen.”

De themaroutes van het najaar en de komende winter zijn dus extra leuk voor kinderen. ,,Tijdens de Pepernotenroute kunnen zij bijvoorbeeld hun schoentje bij ons zetten voordat ze op pad gaan. De routes bevatten een aantal stops bij lokale ondernemers in de omgeving van onze locatie, zoals een kaas- of ijsboerderij, maar er kan ook gekozen worden om een fort of kasteel aan te doen. Zo’n avontuur vraagt om een blijvende herinnering en daarom is het zelfs mogelijk om een professionele fotoshoot bij te boeken. Het advies is wel om tijdig te reserveren, want de aanvragen stromen nu alweer binnen. We willen liever niemand teleurstellen, want klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Alleen op eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn we gesloten, verder zijn we iedere dag van het jaar geopend. We willen dromen waarmaken, nostalgie terugbrengen. Daar draait het om!”

We Love Oldtimers, Dorpsweg 132B Hoogblokland, 030-7470040, www.weloveoldtimers.nl

advertentie
advertentie