Danielle aan de Wiel van Rivas overhandigt de chocoladeprijs aan mevrouw Van der Giessen
Danielle aan de Wiel van Rivas overhandigt de chocoladeprijs aan mevrouw Van der Giessen Rivas

Rivas wijkverpleging zet prijswinnaar in het zonnetje

18 oktober 2021 om 10:40 Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem, 18 oktober 2021 - Eind september werd in sporthal de Wielewaal in Hardinxveld-Giessendam een ouderenbeurs georganiseerd. Rivas werd vertegenwoordigd door collega’s van de wijkverpleging en de ledenorganisatie. Er was niet alleen informatie in te winnen bij de Rivas-stand, maar er kon ook een mooie prijs worden gewonnen.  

Bezoekers konden meer te weten komen over thuiszorghulpmiddelen, waaronder de Medido. Deze automatische medicijnendispenser is een eenvoudig hulpmiddel om op tijd de juiste medicatie in de juiste hoeveelheid in te nemen. De dagelijkse bezoeken van de wijkverpleging om de medicatiezorg te begeleiden, kunnen in veel gevallen worden vervangen door de inzet van de Medido.

Er was in de Rivas-stand een chocolade Medido 3.0 aanwezig die de bezoekers konden winnen door het juiste gewicht te raden. Mevrouw van der Giessen uit Hardinxveld-Giessendam vulde 1425 gram in en kwam daarmee het dichtstbij het goede antwoord. Danielle aan de Wiel, zorgassistent bij Rivas Wijkverpleging, overhandigde afgelopen week de smakelijke chocolaprijs en een mooi bos bloemen aan de winnares van de prijsvraag.

advertentie
advertentie