,,Klanten krijgen sowieso altijd advies over verzorging en styling van het haar."
,,Klanten krijgen sowieso altijd advies over verzorging en styling van het haar." Suzanne Heikoop | SHe Fotografie
Advertorial

Buiten de lijntjes kleuren: Color Lab by Karin geopend in Hardinxveld

28 oktober 2021 om 15:19 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Ze zit al achttien jaar in het vak. Karin Nootenboom is, na negen jaar als topstylist buiten het dorp gewerkt te hebben, weer terug in Hardinxveld. Aan de Stationsstraat opende ze op 4 september haar eigen salon ‘Color Lab by Karin’. Ze knipt en kleurt volgens de laatste trends en technieken, maar ook ‘doe maar gewoon’-klanten zijn bij haar aan het goede adres. ,,Als het bij je past, is het leuk om een beetje buiten de lijntjes te kleuren.”

Ze komt uit Hardinxveld en begon daar achttien jaar terug ook met haar passie voor mooi haar. ,,Ik werkte als kapper in loondienst en begon vorig jaar als zelfstandige. In Dordrecht heb ik bijna één jaar een stoel gehuurd. De zaak waar ik de stoel huurde, stopte vanwege de Covid-19 pandemie. Ik stond op straat. Dan kan je bij de pakken neer gaan zitten, maar dat was voor mij geen optie. De ruimte aan de Stationsstraat bood een mooie kans voor een lang gekoesterde droom: mijn eigen salon! Het bedrijf is altijd in beweging. Ons vak staat nooit stil en dat zou ik ook niet willen, daar is het veel te leuk voor! Ik ben altijd bezig met verbetering en trainingen. Zelf geef ik ook trainingen, zowel op knip- als op kleurgebied.”

ADVIES Karin kan overweg met alle soorten haar/kapsels. ,,Dames, heren, kinderen, knippen, styling of krullen, het kan allemaal. Voor krullen heb ik mijn CC1 Professional Curl Cutting Technique certificaat behaald. Ik kan je ook advies geven over de curly girl methode. Klanten krijgen sowieso altijd advies over verzorging en styling van het haar. Zo kunnen ze hun haar zelf mooi houden tussen de salonbezoeken door, met behulp van de juiste producten.” 

KLEUREN Het leukste en veelzijdigste vindt Karin het kleuren van haar. ,,Het doel is om iedereen een ‘mooi haar-gevoel’ te geven. Het totaalplaatje is belangrijk. Kleur is niets zonder goed geknipt kapsel en een goed geknipt kapsel kan er nog beter uitzien met een beetje kleur. Klant of nog geen klant; men mag altijd gratis en vrijblijvend een adviesgesprek inplannen om uit te zoeken wat de wensen zijn en wat echt bij je past. Ik kan een stukje advies geven op basis van het kapsel, je wensen of nog belangrijker: wat je absoluut niet wilt. Wie ben jij en wat past bij je? Dat probeer ik te vertalen naar het haar. Je moet er blij van worden en het met zelfvertrouwen dragen. Het is leuk om buiten de lijntjes te kleuren, maar het hoeft zeker niet! Een kapsel moet bij je passen. Mijn dag is goed als mensen tevreden, vol zelfvertrouwen en met stralende ogen de deur uit lopen.”

Openingstijden: maandag van 9.00 tot 14.00 uur, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.

Color Lab by Karin, Karin Nootenboom, Stationsstraat 12a, Hardinxveld-Giessendam, 0184-237007, info@colorlabbykarin.nl

advertentie
advertentie