Alle kampioenen bij elkaar
Alle kampioenen bij elkaar Korfbalvereniging HKC / H. van Kekerix

Kampioenen HKC najaar 2021

1 november 2021 om 19:44 Korfbal

HARDINXVELD-GIESSENDAM Maar liefst vijf HKC-jeugdteams zijn kampioen geworden in de veldcompetitie.

HKC E2, gesponsord door Deltabrug Beheer, is een spannende competitie gedeeld kampioen geworden. In de laatste spannende wedstrijd won het met 3-5 bij Sporting Delta. De kampioenen zijn Roel, Ezra, Luuk, Mare, Stacey, Marinthe en invallers Selinde en Levi. En de trotse trainers/ coaches Lente, Sanne, Lizz en Adrie.

HKC D1, gesponsord door Blokland, werd ongeslagen kampioen in de hoofdklasse door alle wedstrijden te winnen van Vriendenschaar, SDO en DSC. Met een ruim doelsaldo kon het kampioenschap gevierd worden door het team van Friso, Roan en Ticho. Felicitaties voor de trainers en de spelers Sem, Jorn, Bart en Daniel, Lindsey, Lise, Suzan, Minke en invallers Sara en Jens.

HKC C2, gesponsord door BUKO, is ook kampioen geworden door concurrent DeetosSnel met 7-9 te verslaan en het af te maken in de slotwedstrijd tegen Sporting Delta. Knap gedaan door Levi, Jesse, Fabian, Pieter, Amber, Nikki, Christi, Rhode, Anke. En natuurlijk mede mogelijk door de trainers/ coaches Marije, Niels, Stan, Mark en Stefan.

HKC C1, gesponsord door BUKO, werd op het nippertje kampioen. In de beslissende wedstrijd tegen GKV C1 moest het met 4 goals verschillen winnen. En dat gebeurde in de laatste minuut met een 11-7 zege. Een spannende ontknoping; felicitaties voor Nout, Levi, Matthijs, Rick, Quinten, Noah, Fenne, Mirthe, Ilse, Melissa en natuurlijk voor trainer/ coach Stan en Mark.

HKC B2, gesponsord door Neptune, werd als eerste kampioen door PKC ruim te verslaan. Na een moeizame oefencampagne werd alleen een puntje verspeeld tegen Ventura Sport en dus kon het kampioenschap gevierd worden. Felicitaties voor Lente, Sanne, Femke, Lotte, Wesley, Stijn, Tijl, Rick en trainer/ coach Arnold en Marcel.

Kampioensteam HKC E2
Kampioensteam HKC D1
Kampioensteam HKC C2
Kampioensteam HKC C1
Kampioensteam HKC B2
advertentie
advertentie