Afbeelding
Huis3.nl

Huis3 al over de helft

19 november 2021 om 16:47 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Zelf kondigt Huis3 het aan op hun Instagrampagina als ‘breaking news’; zij hebben op dit moment 50.000 euro opgehaald. In totaal willen ze 100.000 euro ophalen voor het KWF. Dat betekent dat ze al op de helft zitten en dat is zeker ‘breaking news’. 

In de week van vrijdag 24 juni tot en met vrijdag 1 juli 2022 gaan drie mensen zich één week opsluiten in Huis3, een keet gevestigd in Hardinxveld. In totaal doen er vijf mensen mee, dus er wordt gerouleerd. Vanuit Huis3 houden zij verschillende activiteiten en gaan ze diverse uitdagingen aan. ,,Wij willen met de slogan “Heel Hardinxveld Helpt” heel Hardinxveld (en omstreken) in beweging krijgen om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker.”

In maart van dit jaar had Huis3 hun streefdoel op 50.000 euro gezet. Maar door de vele acties die er al ondernomen zijn door heel veel verschillenden mensen en kinderen, hebben ze in september besloten om hun streefdoel te verhogen naar 100.000 euro. En nu zitten ze al op de helft.

Wil je Huis3 ook helpen? Ga naar www.huis3.nl en bekijk welke acties en veilingen je aan mee kan doen. Je kunt zelf ook een actie bedenken en deze doorgeven. 

advertentie
advertentie