Afbeelding
pixabay.com/TaniaVdB

4-0 winst voor OKK’’70 DS1

30 november 2021 om 08:51 Volleybal Deel je nieuws

Na het zure verlies van vorig weekend, hadden de dames van het eerste volleybalteam van OKK’70 het een en ander recht te zetten. Vol enthousiasme en motivatie werd er getraind onder leiding van Roy Kroon, waarna de laatste wedstrijd voor de verplichte winterstop afgelopen zaterdag op de planning stond.

In de middag werd er in Ameide gevolleybald. De Hardinxveldse dames lieten duidelijk merken wie de sterkste van de twee was. Met de eindstand 13-25 in de eerste set voor OKK’70 was de eerste klap binnen. De tweede set werden de dames uit Ameide feller, waardoor het einde juist weer spannend werd. De set resulteerde in nipte overwinning (24-26).

In de derde en vierde set van de wedstrijd waren de Hardinxveldse dames weer een stuk sterker. 15-25 en 20-25 waren deze uitslagen.

Een duidelijke overwinning voor de dames van OKK’70: 4-0. En zo gaan zij een verplichte winterstop in. Hopelijk kunnen we met zijn allen snel de zaal weer in, maar tot die tijd wordt het onszelf vermaken met work-outs.

Het eerste herenteam van OKK’70 had helaas vanwege corona-besmettingen bij de tegenstander geen wedstrijd dit weekend. Zij hebben het weekend daarvoor de laatste wedstrijd gewonnen, dus ook zij gaan positief de winterstop in.